Dr. Straight&Tony T.

About Us

Tony T.

Nakon povratka iz Švicarske počeo sam se baviti proučavanjem jazz glazbe te se tako , osim klarineta, u sviranju koristim i svim saksofonima što me je dovelo do sviranja raznih solo dionica u kazalištu, sudjelovanju na raznim jazz manifestacijama i suradnje sa poznatim jazz glazbenicima riječkog područja. Godine, 2012. dobitnik sam nagrade „Status“ koju dodijeljuje Hrvatska glazbena unija u kategoriji puhački instrumenti za pop,rock i urbanu glazbu.

Danas se bavim pedagoškim radom u glazbenoj školi u Labinu.

Dr. Straight

  

Glazbenu karijeru kao DJ započeo je 2006. godine kao resident Night Cluba „GALIJA“-Opatija, u kojoj se zadržao sve do 2015.godine

U međuvremenu je kao gost svojim kolegama nastupao po klubovima diljem Hrvatske, Slovenije, Italije. 

2013. godine radi kao glazbeni urednik zabavnog programa na HRT-u, te iste godine kreće u projekte sa raznim instrumentalistima, kao šta su saxofonisti, udaraljkaši, trubači sa kojima obogaćuje svoj glazbeni izričaj. 

Glazbeni smijer di se najbolje snalazi su house, deep house, nu house, nu disco i disco. 

Od 2014. godine blisko surađuje sa jednim od najboljih hrvatskih klubskih saxofonista Tony T Sax-om sa kojim nastupa po raznim klubovima, korporativnim eventima i privatnim zabavama, te je nedavno uspostavio suradnju sa DJ Lucom Montecchiem i Manuelom Lupenom, sa kojim također zajedno nastupa po raznim eventima.

Contact us: